Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026
Sportime

ΠΑΟΚ: Η μεγάλη αδυναμία του Σορετίρε!

«Έρωτα» με τα ρετρό παπούτσια έχει ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Σόλα Σορετίρε.

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΟΚ: Τα ρετρό παπούτσια που του έρχονται από την Αγγλία, είναι η μεγάλη αδυναμία του Σόλα Σορετίρε.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

ΠΑΟΚ: Τα ρετρό παπούτσια που του έρχονται από την Αγγλία, είναι η μεγάλη αδυναμία του Σόλα Σορετίρε.

Αν και δεν είναι πολύ καιρό στην Ελλάδα, είναι αλήθεια ότι ο Σόλα Σορετίρε έχει προκαλέσει μια κάποια θετική εντύπωση. Λίγο το παρουσιαστικό του που θυμίζει... Μπίσεσβαρκαι λίγο οι ικανότητες που έχει ξεδιπλώσει στο χορτάρι, τον έχουν κάνει συμπαθή στον κόσμο του ΠΑΟΚ και γενικά είναι ένα πρότζεκτ που που άπαντες περιμένουν να εξελιχθεί από τον Λουτσέσκου στον αγωνιστικό χώρο.

Σιγά σιγά στον ΠΑΟΚ μαθαίνουν και τα.. φετίχ του Βρετανού. Πρόσφατα έφθασε από την Αγγλία μία κούτα με ποδοσφαιρικά παπούτσια και όχι μόνο, τα οποία παραπέμπουν σε... άλλη εποχή. Όπως διαπίστωσαν τελικά, ο Σορετίρε έχει γενικά μία τάση να αγοράζει ρετρό παπούτσια και να τα φοράει βεβαίως. Δεν είναι υπέρ της μόδας στα ποδοσφαιρικά και σπάνια θα τον δείτε να φοράει παπούτσια τελευταίας... λέξης της μόδας.

Αυτό δεν ενοχλεί κανέναν. Αν με τα... ρετρο ποδοσφαιρικά κάνει «παπάδες» στο γήπεδο, δεν αποκλείεται να τα κάνει και μόδα και να τον ακολουθήσουν και άλλοι συμπαίκτες του στον δικέφαλο του βορρά. Πάντως ο Σορετίρε έχει συνεργασία με συγκεκριμένο κατάστημα στην Αγγλία, καθώς αυτού του είδους τα παπούτσια είναι σπάνια και ελάχιστοι μπορούν να τα προμηθεύονται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα