Sportime

ΠΑΟΚ: Ο άνθρωπος πίσω από τις μεταγραφές Βολιάκο και Μπιάνκο!

Αυτός κρύβεται πίσω από τους δύο Ιταλούς ποδοσφαιριστές που πήρε ο ΠΑΟΚ.

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
Όχι πως ο ΠΑΟΚ δεν έδειχνε και παλαιότερα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιταλική αγορά. Αλλά Ιταλούς ποδοσφαιριστές, σπάνια έφερνε.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Όχι πως ο ΠΑΟΚ δεν έδειχνε και παλαιότερα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιταλική αγορά. Από την Κάλιαρι πήρε τον Βιετέσκα, από τη Νάπολι παλαιότερα τον Ελ Καντουρί.

Για Ιταλούς ποδοσφαιριστές πάντως σπάνια έκανε κίνηση ο δικέφαλος. Τώρα τα δεδομένα άλλαξαν καθώς πήρε δύο σε διάστημα λίγων ημερών. Βολιάκο και Μπιάνκο υπέγραψαν έστω και υπό τη μορφή δανεισμoύ στον Δικέφαλο και αυτό που ακούγεται στα πέριξ της Τούμπας είναι ότι για τους δύο αυτούς παίκτες έδωσε τα… φώτα του ο άνθρωπος που εδώ και ενάμιση περίπου μήνα εργάζεται ως αρχισκάουτερ στον ΠΑΟΚ.

Ο Ματέο Σέρα που παλαιότερα είχε πόστο και στη Γιουβέντους, βρίσκεται στο πλευρό του Χρήστου Καρυπίδη που έχει λόγο στα μεταγραφικά ενώ είναι δίπλα και στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ειδικά στην περίπτωση του Μπιάνκο που μοιάζει πιο... ψαγμένη, ο Σέρα φαίνεται ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο καθώς ο 43χρονος αρχισκάουτερ παρακολουθούσε από τα πρώτα του βήματα τον 22χρονο μέσο που έρχεται να πλαισιώσει τους Οζντόεφ, Καμαρά και Μεϊτέ, όπως και τον Ζαφείρη από τον Γενάρη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η ρήτρα στην περίπτωση του Μπιάνκι είναι μόλις στο 1 εκ. ευρώ, ενώ του Βολιάκο είναι στα 4 εκ.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα