Πλησιάζει ο… επαναληπτικός! Αλαφούζος και Μαρινάκης ξανά για την προεδρία στη Super League
Tην Τρίτη (14/7) νέα ψηφοφορία για πρόεδρο στη Super League.
Η Super League ανακοίνωσε ότι την Τρίτη (14/07) θα γίνει Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης για την εκλογή του νέου προέδρου. Στην πρώτη δεν βγήκε λευκός καπνός αφού οι δύο υποψήφιοι Μαρινάκης και Αλαφούζος πήραν από 7 ψήφους.
Η νέα απόπειρα για εκλογή προέδρου στη Λίγκα θα γίνει την Τρίτη 14 Ιουλίου στις 14:00, όπου θα πραγματοποιηθεί ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης. Να σημειωθεί ότι μπορεί να τεθεί και τρίτη υποψηφιότητα.
Στην προηγούμενη ψηφοφορία τον Μαρινάκη ψήφισαν Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ και Καλαμάτα.
Τον Αλαφούζο ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός, Κηφισιά, Παναιτωλικός και Ηρακλής.
Η ΕΠΟ έριξε «λευκό», όπως κάνει πάντα. Άγνωστο αν θα πράξει το ίδιο και την προσεχή Τρίτη, υπό το φάσμα να πάει η ιστορία στο Πρωτοδικείο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:
«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 14 Ιουλίου 2026, στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ.
2. Διάφορα».
