Sportime

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 23 έως τις 29 Ιουνίου 2020, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Ορεστιάδα, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε οκτώ αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Αυστρίας και του Ισραήλ, τη δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ και της Τσεχίας, την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και τα κύπελλα Ρουμανίας, Αρμενίας και Ουκρανίας και με 2,5 ευρώ κέρδισε 10.658,14 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοίχημα Προγνωστικά 2/7 Μανωλίδης: Η προβληματική άμυνα της Βέρντερ!

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες) της έβδομης ιπποδρομίας, δύο νικητές από την Γλυφάδα και το Χαλάνδρι κέρδισαν από 3.941,25 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα