Sportime

Παναθηναϊκός - Λαμία: Οι ενδεκάδες του φιλικού

Οι συνθέσεις της φιλικής αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Λαμία

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός - Λαμία: Οι ενδεκάδες του φιλικού
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Παναθηναϊκός- Λαμία: Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες του, κεκλεισμένων των θυρών, φιλικού ματς του «Απ. Νικολαΐδης» που αρχίζει στις 19:30.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Ξενόπουλο στο τέρμα, δεξί μπακ τον Σάντσες, αριστερό τον Χατζηθεοδωρίδη και στόπερ τους Πούγγουρα, Σάρλια.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Πέρεθ, Μαουρίσιο, πιο μπροστά ο Λούντκβιστ, ενώ οι Βιτάλ και Αϊτόρ θα πλαισιώσουν τον προωθημένο Μακέντα.

Παναθηναϊκός - Λαμία: Οι ενδεκάδες

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Ξενόπουλος, Σάντσες, Πούγγουρας, Σάρλια, Χατζηθεοδωρίδης, Ρούμπεν, Μαουρίσιο, Λούντκβιστ, Βιτάλ, Αϊτόρ, Μακέντα.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Ορτέγκα, Τζανετόπουλος, Ρόμανιτς, Τζανδάρης, Νούνες, Γκέντσογλου, Καραμάνος, Ελευθεριάδης.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού κάθονται οι: Χατζηγιαννάκης, Σιδεράς, Βέλεθ, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σερπέζης, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Αθανασακόπουλος, Καρλίτος.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εν αναμονή της άφιξης του Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος έχει φροντίσει ήδη να διαλέξει τον αριθμό «34».

Ο Ματέους Βιτάλ, από την πλευρά του, ο οποίος πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του, θα αγωνίζεται με τον αριθμό «98» στην πλάτη.

Σάρλια, Ρούμπεν και Λούντκβιστ είναι τα έτερα φετινά αποκτήματα που παίζουν βασικοί κόντρα στη Λαμία.

📋Η αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας για το αποψινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία#Panathinaikos#PAOFC2021_22#PAOLAMpic.twitter.com/ln4czMjm9w

— Panathinaikos F.C. (@paofc_) September 4, 2021

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός: Στην μπουτίκ οι φανέλες των Παλάσιος και Βιτάλ

Καιρός: Ακραία φαινόμενα από Κυριακή 5/9

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα