Sportime

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι Alpha επόμενα επεισόδια: Η Μελισσάνθη λυγίζει – Η Ιουλία σε απόγνωση για τον Φωκά

Η Μελισσάνθη πιέζεται από τα μυστικά που κρύβει, ενώ η Ιουλία ζει ώρες αγωνίας δίπλα στον Φωκά.

Δανάη Τριανταφυλλίδου 2 λεπτά ανάγνωσης
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι του Alpha. Η Μελισσάνθη φτάνει στα όριά της, η Ιουλία ανησυχεί για τον Φωκά και η Ασπασία περνά στην αντεπίθεση.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στα νέα επεισόδια της σειράς Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι του Alpha, οι ισορροπίες γίνονται όλο και πιο εύθραυστες, με τις ηρωίδες να δοκιμάζονται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η Μελισσάνθη αρχίζει να καταρρέει κάτω από το βάρος των μυστικών που κουβαλά. Η εσωτερική της ένταση γίνεται πλέον ορατή σε όλους, επηρεάζοντας τη σχέση της με τον Απόστολο και δηλητηριάζοντας το κλίμα μέσα στο σπίτι. Μικρές αφορμές αρκούν για να τη φέρουν στα άκρα, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό περιβάλλον.

Την ίδια στιγμή, η Ιουλία στέκεται στο πλευρό του Φωκά, ζώντας ώρες αγωνίας και αβεβαιότητας για την κατάστασή του. Η παρουσία της οικογένειας γίνεται ασφυκτική, ενώ η δική της ψυχολογική ευθραυστότητα εντείνει το κλίμα φόβου και έντασης.

Παράλληλα, η Ασπασία εγκαταλείπει τη στάση άμυνας και περνά στην αντεπίθεση, προσπαθώντας να ανακαλύψει ποιοι υπονομεύουν την επιχείρησή της και για ποιον λόγο. Οι υποψίες πληθαίνουν και οι αποκαλύψεις φαίνεται πως δεν θα αργήσουν.

Η Πολυξένη έρχεται αντιμέτωπη με επικρίσεις που τη φέρνουν σε σύγκρουση με τον εαυτό της και τη θέση της δίπλα στον Ηλία, καθώς η ανάγκη της για προσωπική αναγνώριση συγκρούεται με την πραγματικότητα που βιώνει.

Κι ενώ η Μαγδαληνή συνεχίζει να ονειρεύεται το μέλλον με αισιοδοξία και σχέδια, δεν αντιλαμβάνεται πόσο εύθραυστες είναι οι ισορροπίες γύρω της. Στο Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, τίποτα δεν μένει για πολύ ήρεμο – και η καταιγίδα μόλις αρχίζει.

Επίσης σε κατηγορίες: Media

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δανάη Τριανταφυλλίδου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα