VIRAL
Εστιατόριο και αποστακτήριο συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τζιν με χαβιάρι
Οι δημιουργοί ανέφεραν ότι το τζιν δημιουργήθηκε με πλαγκτόν και το Exmoor Caviar για να δημιουργήσει μια «γευστική, μοναδική και θαυμάσια εμπειρία»Ένα υπερσύγχρονο βρετανικό εστιατόριο συνεργάστηκε με ένα αποστακτήριο για να δημιουργήσει ένα τζιν το οποίο θα έχει μια ασυνήθιστη γεύση …χαβιάρι.
Ο άνθρωπος πίσω από το εγχείρημα,ο οποίος έχει ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin στο Λιντς, στην Αγγλία, συνεργάστηκε με το αποστακτήριο Slingsby για να δημιουργήσει το gin, το οποίο θα έχει το όνομα του εστιατορίου.
Οι δημιουργοί ανέφεραν ότι το τζιν δημιουργήθηκε με πλαγκτόν και το Exmoor Caviar για να δημιουργήσει μια «γευστική, μοναδική και θαυμάσια εμπειρία».
Το τζιν είναι διαθέσιμο ως συστατικό σε ειδικό κοκτέιλ στο εστιατόριο και μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά που μπορούν να αγοραστούν στο εστιατόριο για $ 130.