Sportime

Ρομπότ σερβίρει κοκτέιλ σε απίστευτες ταχύτητες (vid)

Γεωργία Τσιαρλή 1 λεπτά ανάγνωσης
Ρομπότ σερβίρει κοκτέιλ σε απίστευτες ταχύτητες (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στη δημιουργία μίας μικρής παμπ προχώρησε αλυσίδα εστιατορίων στο Τόκιο, όπου έχει… προσλάβει έναν μπάρμαν που είναι ρομπότ.

Συγκεκριμένα, το μαγαζί αυτό λέγεται Zeroken Robo και έχει ανοίξει από τις 23 Ιανουαρίου, ενώ θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 19 Μαρτίου.

Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα, που φαίνεται να έχει αρκετά θετική ανταπόκριση από τον κόσμο, αφού όπως είπαμε, ένα ρομπότ σερβίρει τα ποτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οπαδός καβαλάει το αμάξι του και πάει να πατήσει διαιτητή! (vid)

Οι πελάτες πληρώνουν κανονικά την παραγγελία τους, σε ένα αυτοματοποιημένο μηχάνημα και έπειτα παίρνουν μία απόδειξη με ένα QR-code που σκανάρουν στο ρομπότ.

Αυτό κάνει περίπου 40 δευτερόλεπτα για να ετοιμάσει το κάθε ποτό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ρομπότ αυτό κοστίζει περίπου 82 χιλιάδες δολάρια.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεωργία Τσιαρλή

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα