VIRAL

Σε τι διαφέρει ο ελληνικός από τον τούρκικο μουσακά;

Διαδεδομένο το πιάτο και στην ελληνική και στην τουρκική κουζίνα.
Σε τι διαφέρει ο ελληνικός από τον τούρκικο μουσακά;

Ο μουσακάς είναι ένα πιάτο που έχει αμφισβητηθεί ως προς την προέλευση του, καθώς διαδεδομένος είναι και στην ελληνική και στην τουρκική κουζίνα, αλλά και σε άλλες μεσογειακές και βαλκανικές χώρες, όπως η Αίγυπτος και η Λιβύη.

Ο ελληνικός μουσακάς συνήθως περιλαμβάνει στρώσεις μελιτζάνας, κιμά, πατάτες και μπεσαμέλ από πάνω.

Από την άλλη πλευρά, ο τούρκικος μουσακάς μπορεί να έχει παραλλαγές, όπως η χρήση κολοκυθιού αντί για μελιτζάνα και η παρασκευή του δεν περιλαμβάνει πάντα μπεσαμέλ.

Διαβάστε επίσης:

Η δήλωση του Ίλον Μασκ για τα F-35 που θέλουν να εξαφανίσουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Μέχρι πότε μπορούν να γίνουν γονείς οι άνδρες;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε τι διαφέρει ο ελληνικός από τον τούρκικο μουσακά;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.