Sportime

Σεισμός στην Τουρκία: Τούρκος ήταν τρεις μέρες κάτω από τα χαλάσματα και τον έβγαλαν με το τσιγάρο στο στόμα

Δεν είναι τυχαίο πως στο διαδίκτυο έγινε γνωστός με το όνομα Marlboro Man.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Σεισμός στην Τουρκία: Τούρκος ήταν τρεις μέρες κάτω από τα χαλάσματα και κάπνιζε για να περάσει η ώρα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σεισμός στην Τουρκία: Τούρκος ήταν τρεις μέρες κάτω από τα χαλάσματα και κάπνιζε για να περάσει η ώρα - Τον έβγαλαν με το τσιγάρο στο στόμα.

Σεισμός στην Τουρκία: Τούρκος ήταν τρεις μέρες κάτω από τα χαλάσματα και κάπνιζε για να περάσει η ώρα με τους διασώστες να τον βγάζουν στην κυριολεξία με το τσιγάρο στο στόμα.

Τρεις μέρες έμεινε ζωντανός κάτω από τα χαλάσματα ένας Τούρκος άνδρας, ο οποίος διασώθηκε τελικά από άνδρες των συνεργείων διάσωσης που είχαν σπεύσει στην περιοχη που πλήγηκε από τους δύο τρομερούς σεισμούς.

Σεισμός στην Τουρκία: Τούρκος ήταν τρεις μέρες κάτω από τα χαλάσματα και τον έβγαλαν με το τσιγάρο στο στόμα

Ο άντρας εντοπίστηκε και απεγκλωβίστηκε από τα ερείπια, όμως κατά την διάρκεια της διάσωσής του ο ίδιος δεν... έβγαλε το τσιγάρο από το στόμα.

Δεν είναι τυχαίο πως στο διαδίκτυο έγινε γνωστός με το όνομα Marlboro Man.

This guy has officially become the new Marlboro Man @InsidePMI. pic.twitter.com/7ke8YAFvYq

— Yusuf Erim (@YusufErim34) February 10, 2023

Διαβάστε επίσης

Βίντεο – γροθιά στο στομάχι από νεαρή στη Συρία: «Σας παρακαλώ βοηθήστε – Είμαστε κι εμείς άνθρωποι – Μας εγκατέλειψαν μετά τον σεισμό»

Τουρκία Σεισμός: Έβαλε ο Ερντογάν ναύαρχο να κατηγορήσει την ΕΜΑΚ για κατασκοπεία; Φοβούνται σενάριο του 2002

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα