VIRAL

Το ψάρι που το τηγανίζεις αλλά μένει ζωντανό

Στην Κίνα είναι γνωστό ότι τρώνε κάθε λογής ζώο, αλλά μερικές φορές ξεπερνάνε κάθε όριο. Όπως με το συγκεκριμένο ψάρι.
Το ψάρι που το τηγανίζεις αλλά μένει ζωντανό

Πόσο περίεργο μπορεί να είναι ένα ψάρι; Το ψάρι αυτό μπορεί να τηγανίζεται σε καυτό λάδι, αλλά παραμένει ζωντανό ακόμη και μετά το μαγείρεμα του. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κίνα και στην Ταϊβάν, παρόλο που πολλοί το καταδικάζουν λόγω της βαναυσότητας του.

Το κεφάλι του ψαριού τυλίγεται με μια πετσέτα με παγάκια και το σώμα του βυθίζεται μέσα σε καυτό λάδι και τηγανίζεται για περίπου 2 λεπτά. Στη συνέχεια, το ψαρι τοποθετείται προσεκτικά σε ένα μεγάλο πιάτο, καλύπτεται από γλυκόξινη σάλτσα και σερβίρεται.

Φυσικά έχει απαγορευτεί από τα εστιατόρια, αλλά δεν είναι δύσκολο για κάποιον να το βρει αν θέλει να το καταναλώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος από το OPEN TV Βέργης, Παπαθεοδώρου, Κόλκας; – Αποχρωματίζεται το κανάλι!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ψάρι που το τηγανίζεις αλλά μένει ζωντανό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα