ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός με… απ’ όλα θα έχει τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος – Ζέστη, ανέμους μέχρι βροχές και καταιγίδες!

Η πρόγνωση του καιρού για του Αγίου Πνεύματος (Δευτέρα 24/6) του από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.
Καιρός με… απ’ όλα θα έχει τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος – Ζέστη, ανέμους μέχρι βροχές και καταιγίδες!

Καιρός που θα έχει… απ’ όλα είναι αυτός που θα βιώσουμε τη Δευτέρα (24/6), ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, λέει ο Τάσος Αρνιακός. Εντάξει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 μας καθησυχάζει καθώς σε γενικές γραμμές θα είναι αίθριος, ωστόσο δεν θα λείψουν οι άνεμοι (έστω και μειωμένοι), αλλά και οι βροχές και οι τοπικές βροχές ή και καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 17 έως 34-35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 37-38, στη Θεσσαλία από 16 έως 39 βαθμούς, στην Ήπειρο από 16 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 16 έως 38 βαθμούς, στα Επτάνησα από 19 έως 34 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 35-36 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς Κελσίου (τοπικά στη Ρόδο έως 37-38 βαθμούς Κελσίου).

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο και στο Ιόνιο από βόρειες-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 36-37 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 33-34 βαθμούς.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Τρίτη αναμένεται ήλιος, χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στο τοπίο. Μόνο λίγες νεφώσεις προβλέπονται στα κεντρικά και βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με βροχές και διάσπαρτες μπόρες στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, θα πλησιάσει τους 35 στα βόρεια, 37-38 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 33 στο Αιγαίο και 36 στη νότια Κρήτη. Ισχυροί βοριάδες θα πνέουν στα πελάγη 4-6, στο Αιγαίο και 7 μποφόρ.

Την Τετάρτη αναμένονται παρόμοιες καιρικές συνθήκες, λιακάδα αρχικά, λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια, και περιορισμένη αστάθεια, με βροχές στα βόρεια ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει έως 35-38 βαθμούς, με βοριάδες στα 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Η πρόγνωση του καιρού τις επόμενες ημέρας από τη Χριστίνα Ρήγου

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι φέρνει ο καιρός!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι φέρνει ο καιρός!

Όλες οι προβλέψεις από τον Κλέαρχος Μαρουσάκη!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Νέα επικαιροποίηση από την ΕΜΥ: Τριήμερο με έντονα φαινόμενα – Πού θα χτυπήσουν βροχές και καταιγίδες!

Νέα επικαιροποίηση από την ΕΜΥ: Τριήμερο με έντονα φαινόμενα – Πού θα χτυπήσουν βροχές και καταιγίδες!

Όλα όσα αναφέρει η ΕΜΥ!

Καιρός
Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο!

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο!

Ξανά έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ!

Καιρός