Sportime

Τουρκία: Άγριο ξύλο, όταν οπαδοί της Φενέρμπαχτσε «ξυλοκόπησαν» τρεις της Τράμπζονσπορ

Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στη γειτονική Τουρκία τα σοβαρά επεισόδια δεν λείπουν μεταξύ των οπαδών των ομάδων.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Σοβαρά επεισόδια στην Τουρκία, όπου οπαδοί της Φενέρμπαχτσε ξυλοκόπησαν οπαδούς της πρωταθλήτριας της χώρας Τράμπζονσπορ.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σκληρό οπαδικό επεισόδιο στην Τουρκία όπου οπαδοί της Φενέρμπαχτσε πέτυχαν μερικούς της Τράμπζονσπορ στο μετρό και τους έκαναν... ασήκωτους.

Οπως μπορείτε να δείτε οι οπαδοί της Φενέρ πετυχαίνουν τρεις φίλους της πρωταθλήτριας Τουρκίας τους «ξυλοφορτώνουν» χωρίς να έχει γίνει κάτι συγκεριμένο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από αυτό το συμβάν, το πρωτάθλημα που τους χάρισαν μετά από 35 χρόνια οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης, τους βγήκε... ξινό!

Turkey. 15.05.2022 Fenerbahce fans find 3 Trabzonspor fans on the train and kick them outside. pic.twitter.com/Q2v9pO9wEt

— HooligansTV (@HooligansTV_eu) May 16, 2022

pic.twitter.com/dW9dcoTGRW

— HooligansTV (@HooligansTV_eu) May 16, 2022

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα