Sportime

Τσιντώτας: "Να κάνουμε το νταμπλ"

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ συνέστησε συγκέντρωση για να μπορέσει η ομάδα του να κατακτήσει και το κύπελλο

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Τσιντώτας: "Να κάνουμε το νταμπλ"
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η εκπληκτική του απόκρουση στο σουτ του Παμλίδη ήταν ένα από τα highlight του ματς της ΑΕΚ, στο νησί των Φαιάκων. Ωστόσο, αυτή δεν έφτανε για να πάρει η ομάδα του Παναγιώτη Τσιντώτα τη νίκη.

Ένα αποτέλεσμα που, όπως υποστήριξε ο τερματοφύλακας των "κιτρινόμαυρων", το ήθελε πολύ τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του. Σε δηλώσεις του στη ΕΡΤ, ο γκολκίπερ της "Ένωσης" συνέστησε συγκέντρωση στα εναπομείναντα παιχνίδια και δη στον τελικό του κυπέλλου, ώστε να επιτευχθεί το νταμπλ.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης:

«Θέλαμε σίγουρα πάρα πολύ τη νίκη για να κλείσουμε καλά το πρωτάθλημα. Το έχουμε όμως κατακτήσει και μαθηματικά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ικανοποιητική εμφάνιση. Στο δεύτερο ανεβάσαμε στροφές, χάσαμε ευκαιρίες κι αυτό είναι το μοναδικό δυσάρεστο. Δεν βάλαμε γκολ. Δεν δεχτήκαμε. Συνεχίζουμε. Ειμαστε συγκεντρωμένοι. Σε καμία περίπτωση δεν το έχουμε χάσει αυτό όλη τη χρονιά. Θα συνεχίσουμε να ειμαστε συγκεντρωμενοι στα δυο ματς που απομένουν, για να καταφέρουμε να κάνουμε το νταμπλ. Είναι ένας στόχος βατός, μετά από 40 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος. Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας που είναι δίπλα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα