Sportime

Άγιαξ: Έξαλλος ο Τεν Χαγκ με τον διαιτητή - «Επίθεση» στην UEFA

Οι άνθρωποι του Αίαντα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Ρόκι

Μαρία Καλτσίδη 1 λεπτά ανάγνωσης
Άγιαξ: Έξαλλος ο Τεν Χαγκ με τον διαιτητή - «Επίθεση» στην UEFA
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Έρικ τεν Χαγκ, μετά την ισοπαλία 4-4 με την Τσέλσι ήταν έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες όπως ανέφερε στοίχισαν στον Άγιαξ τη νίκη.

Οι Ολλανδοί μπορεί να προηγήθηκαν με 4-1 στο Λονδίνο, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και τελικά πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Είμαι απογοητευμένος, όχι μόνο για σήμερα (σ.σ. χθες), αλλά και για το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι (σ.σ. η Τσέλσι νίκησε με 1-0 στο Άμστερνταμ). Υπήρχε φάουλ στον Μπλιντ πριν τη διπλή αποβολή και το πέναλτι. Οι αποφάσεις του ήταν εναντίον μας», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε τέσσερις βαθμούς σ΄ αυτούς τους δύο αγώνες, το δικαιούμασταν χωρίς αμφιβολία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσέλσι – Άγιαξ 4-4: Το ματς της χρονιάς – Άντεξε ο Αίαντας (vids)

Μετά το τέλος του αγώνα, οι φίλοι του Αίαντα κατέκλυσαν το Facebook με μηνύματα κατά του διαιτητή, Ρόκι και της UEFA, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαρία Καλτσίδη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα