Sportime

Γκόου Αχέντ Ίγκλς - Ουτρέχτη 1-1: Μπότος - Δουβίκας σημειώσατε «Χ»

Οι δύο Έλληνες πέρασαν στο ματς ως αλλαγές.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Γκόου Αχέντ Ίγκλς - Ουτρέχτη 1-1: Γιάννης Φοίβος Μπότος και Τάσος Δουβίκας αγωνίστηκαν ως αλλαγές στην ισοπαλία των ομάδων τους.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Γκόου Αχέντ Ίγκλς - Ουτρέχτη 1-1: Χωρίς νικητή το παιχνίδι των δύο ομάδων για την 25η αγωνιστική της Eredivisie.

Μετά την ισοπαλία αυτή που ήταν η 6η στο πρωτάθλημα, η Ουτρέχτη βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας (με 39β.) που δίνει έξοδο στο Europa Conference League.

Από την πλευρά τους οι Γκόου Αχεντ Ιγκλς με 29 βαθμούς είναι 110ι και δεν κινδυνεύουν καθώς απέχουν 10 ολόκληρους βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Όσον αφορά τους δύο Έλληνες των ολλανδικών ομάδων, Γιάννης Φοίβος Μπότος πέρασε στο παιχνίδι στο 84ο λεπτο στη θέση του Άιζακ Λίντμπεργκ, ενώ ο Τάσος Δουβίκας είχε περάσει στο ματς από το ημίχρονο (46') αντί του Χενκ Βέερμαν.

Επίσης σε κατηγορίες: Διεθνή

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα