Sportime

Εθνική Ελλάδας: Αναχώρηση με χαμόγελα (pics)

Για το Λιχτενστάιν αναχώρησε η Εθνική ομάδα

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Εθνική Ελλάδας: Αναχώρηση με χαμόγελα (pics)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η περιπέτεια για τα προκριματικά του Euro 2020, αρχίσει για την Εθνική Ελλάδας το Σάββατο (23/3) από το Λιχτενστάιν.

Εκεί, θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για την προκριματική φάση η ελληνική ομάδα, που μπήκε σήμερα (21/3) στο αεροπλάνο για το ταξίδι.

Η Εθνική Ελλάδας δίνει εκτός έδρας τα πρώτα δύο παιχνίδια της, καθώς μετά από αυτό με το Λιχτενστάιν, ακολουθεί και η αναμέτρηση με την Βοσνία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάει με αρκετές απουσίες, καθώς δεν έχει τους Μανωλά, Χριστοδουλόπουλο, Πέλκα, Τοροσίδη, Μάνταλο και Σταφυλίδη. Αυτό βέβαια δεν θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πάντως ταξίδεψαν φανερά ευδιάθετοι για το πρώτο παιχνίδι τους στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα