Sportime

Άλμπα Βερολίνου- Ερ. Αστέρας 81-58: Νίκη για το φινάλε

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Άλμπα κέρδισε με εμφατικό τρόπο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βερολίνο με 81-58 στο πλαίσιο της αγωνιστικής της Euroleague.

Μαντώ Καψάλη 1 λεπτά ανάγνωσης
Άλμπα Βερολίνου- Ερ. Αστέρας 81-58: Νίκη για το φινάλε
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Άλμπα κέρδισε με εμφατικό τρόπο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βερολίνο με 81-58 στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Euroleague.

Η Άλμπα Βερολίνου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στην Euroleague με νίκη και βελτίωσε το ρεκόρ της στην κατάταξη της διοργάνωσης σε 12-22. Στον αντίποδα αυτή ήταν η 24η ήττα για την ομάδα του Βελιγραδίου (είχε και 10 νίκες), με τον Ερυθρό πλέον να στρέφει την προσοχή του στην Αδριατική Λίγκα.

Η ομάδα του Ρενέσες από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και δεν κατάφεραν οι Σέρβοι να την απειλήσουν. Ο Πέιτον Σίβα ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, έχοντας 17 πόντους και 8 ασίστς.

Ο Ερυθρός Αστέρας, που δυσκολεύτηκε να βρει εύκολα σκορ, είχε μόλις δύο παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων κι αυτοί ήταν οι συνήθεις ύποπτοι, Τζόρνταν Λόιντ (10π.) και Μάριο Σιμόνοβιτς (12π.)

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-22, 49-30, 66-46, 81-58

ΑΛΜΠΑ (Ρενέσες): Σίβα 17, Γκιφάι 2, Ντέλοου 5, Έρικσον 12, Μάτισεκ 3, Σνάιντερ 6, Φοντέκιο 13, Κουμάτζε 2, Τίμαν 5, Γκρέιντζερ 2, Σίκμα 6, Λάμερς 8 .

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράντονιτς): Χολ, Γουόλντεν 2, Λόιντ 10, Ουσκόκοβιτς 5, Λάζιτς , Ραντάνοφ , Ντόμπριτς 8, Σιμόνοβιτς 12, Γιάγκοντιτς - Κουρίτζα 2, Κούζμιτς 5, Νόκο 5, Νταβιντόβατς 7

Άλμπα

Mit einem dominanten 81:58-Erfolg gegen Roter Stern Belgrad beendet @albaberlin seine #EuroLeague-Saison. Die Bilanz von 12-22 ist besser als die der vergangenen Saison (9-19). pic.twitter.com/8Yhn17B83A

— basketball.de (@basketball_de) April 8, 2021

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαντώ Καψάλη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα