Sportime

Γκασόλ: «Μόνο για την Μπαρτσελόνα θα γυρνούσα στην Ευρώπη»

Μαντώ Καψάλη 1 λεπτά ανάγνωσης
Γκασόλ: «Μόνο για την Μπαρτσελόνα θα γυρνούσα στην Ευρώπη»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Πάου Γκασόλ παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα.

Ο Πάου Γκασόλ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλα ξεκίνησαν με μία κουβέντα που έκανα με τον Ναβάρο ο οποίος εκτός από φίλος εμπλέκεται και σε θέματα της ομάδας. Του εξέφρασα τη σκέψη να επιστρέψω στην Ευρώπη. Μερικές ευρωπαϊκές ομάδες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά είχα την ιδέα πως αν γυρίσω στην Ευρώπη να το κάνω για την Μπαρτσελόνα.

Έχω να παίξω μπάσκετ σχεδόν δύο χρόνια, είμαι σε προχωρημένη ηλικία για μπάσκετ και πρέπει να πάμε σιγά σιγά. Βρίσκομαι σε ένα όμορφο περιβάλλον και ελπίσω να λειτουργήσει καλά όλο αυτό.

Ακόμη συζητάμε τον προγραμματισμό. Πάντως είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να βρεθώ πίσω στο παρκέ προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα».

🏀 Entrenament al Palau. Seguim preparant el clàssic de dijous a Madrid

📸El equipo sigue preparando el duelo de este jueves, a las 21h, en el WiZink Center pic.twitter.com/SqJBkqc83i

— Barça Basket (@FCBbasket) March 9, 2021

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαντώ Καψάλη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα