Sportime

Αυτός είναι ο νέος ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά Να μ’ αγαπάς

Νέο πρόσωπο μπαίνει στη δραματική σειρά Να μ’ αγαπάς του Alpha...

Τζωρτζίνα Μιχαήλ 1 λεπτά ανάγνωσης
Αυτός είναι ο νέος ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά Να μ’ αγαπάς
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Γιάννος Περλέγκας μπαίνει στο καστ της σειράς Να μ’ αγαπάς του Alpha, υποδυόμενος τον Μιχάλη Νικολαΐδη, έναν χαρακτήρα που θα επηρεάσει σημαντικά την πορεία της Ζωής.

Σύμφωνα με την ιστορία, ο Μιχάλης είναι ο πατέρας των διδύμων και ένας άνθρωπος που επιστρέφει απρόσμενα στο Ναύπλιο, φέρνοντας μαζί του πολλές ανατροπές.

Η παρουσία του αναμένεται να αναστατώσει τις ισορροπίες, καθώς πρόκειται για έναν άντρα με ισχυρή προσωπικότητα, που συνδυάζει την απλότητα με μια σχεδόν επικίνδυνη γοητεία.

Πώς θα μπλέξει με τους ήρωες

Ο νέος χαρακτήρας θα κινηθεί μέσα στον κύκλο των επαγγελματικών δραστηριοτήτων των ηρώων και σύντομα θα γνωρίσει τη Σοφία, ενώ η παρουσία του θα δημιουργήσει νέες εντάσεις αλλά και ανατροπές στην πλοκή.

Η είσοδος του Γιάννου Περλέγκα στη σειρά Να μ’ αγαπάς θεωρείται από τις σημαντικές προσθήκες στο καστ, καθώς ο ρόλος του αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στα επόμενα επεισόδια.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τζωρτζίνα Μιχαήλ

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα