Sportime

Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Λιβάι Γκαρσία είτε με 12 είτε με 15 εκατ.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να αγοράσει τον Λιβάι Γκαρσία και επιδιώκει να μειώσει την οψιόν των 15 εκατ. ευρώ.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτό ανάγνωσης
Ο Γκαρσία σε αγώνα του Παναθηναϊκού / Φωτογραφία: Intime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει την απόφασή του για τον Λιβάι Γκαρσία, παρά τη συζήτηση που έχει ανοίξει ξανά γύρω από το μέλλον του μετά τον τραυματισμό του. Η πρόθεση των «πράσινων» είναι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ και μετά το τέλος του δανεισμού του από τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Η συμφωνία με τον 28χρονο επιθετικό θεωρείται δεδομένη, με το επόμενο βήμα να αφορά τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους για το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής.

Στη συμφωνία με τη Σπαρτάκ υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 15 εκατ. ευρώ, χωρίς να είναι υποχρεωτική. Στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, θέλουν να διαπραγματευτούν το συγκεκριμένο ποσό και να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή κοντά στα 12 εκατ. ευρώ.

Ακόμη και αν η ρωσική ομάδα δεν δεχθεί τη μείωση, η κατεύθυνση δεν αλλάζει. Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία ακόμη και με τα 15 εκατ. ευρώ της υπάρχουσας οψιόν.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα