Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026
Sportime

Παναθηναϊκός: Συνάντηση ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και ΑΕΠ Ελαιώνα

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Συνάντηση ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και ΑΕΠ Ελαιώνα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Δεν έχει αγωνιστική δράση ο Παναθηναϊκός αυτές τις μέρες και το βάρος έχει πέσει στον Βοτανικό. Σε αυτό ρόλο έπαιξε και η τοποθέτηση που έκανε ο Κώστας Μπακογιάνης.

Οι εξελίξεις τρέχουν για το γηπεδικό ζήτημα και την Τρίτη (30/3) θα υπάρξει και μία σημαντική συνάντηση. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα έχει επαφή με την ΑΕΠ Ελαιώνα, δηλαδή την εταιρεία ειδικού σκοπού που έχουν δημιουργήσει οι τράπεζες (Alpha Bank και Πειραιώς). Στις τελευταίες έχει περιέλθει το εμπορικό κέντρο του Βωβού.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει ζητήσει να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στις εγκαταστάσεις που θα έχει και αυτό είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης. Το πώς δηλαδή θα μπορέσουν στο μέτρο του δυνατού να ικανοποιηθούν τα «θέλω» του.

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα