Sportime

Σέρβοι: «Ο Μακέντα συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα»

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Σέρβοι: «Ο Μακέντα συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Για συμφωνία του Φεντερίκο Μακέντα με τον Ερυθρό Αστέρα επιμένουν να κάνουν λόγο σερβικά ΜΜΕ, γνωστοποιώντας μάλιστα λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Σερβικά δημοσιεύματα σημειώνουν πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, θα είναι σύντομα ο νέος επιθετικός του Ερυθρού Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακέντα-Καρλίτος: Καλή χημεία

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως οι Πράσινοι αξίωναν αρχικά ένα ποσό της τάξης του 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο έπεσαν στα 600.000. Μάλιστα, δίνουν και λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, σημειώνοντας πως θα έχει συμβόλαιο τριών χρόνων με ετήσιες απολαβές 500.000, ενώ σε περίπτωση που η ομάδα περάσει στους ομίλους του Champions League θα πάρει επιπλέον 200.000 ευρώ και 100.000 ευρώ αν τελικά συνεχίσει στο Europa League.

Βέβαια, για την ώρα στον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους κάτω των 800.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το sportime, η Αλάνιασπορ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα