Sportime

Ο «Φέτφα»... διάλεξε τον Άρη

Το πήρε πάνω του ο Έλληνας ποδοσφαιριστής

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο «Φέτφα»... διάλεξε τον Άρη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποφασίσει να συνεχίσει στον Άρη και τη νέα αγωνιστική περίοδο τη Δευτέρα (1/7), επήλθε οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρισκόταν εδώ και καιρό σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή για τη θέση των εξτρέμ και το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη επανήλθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το Sportime της Τρίτης και τη στήλη Agent Greek, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός το πήρε πάνω του.

Όταν τα έγραφα εδώ πως ο Φετφατζίδης ποτέ δεν θα σκέφτονταν την προοπτική του Παναθηναϊκού, άλλοι το συντηρούσαν και επέμεναν να ισχυρίζονται πως υπήρχε θέμα.

Τώρα που ο «Φέτφα», μόνος του, επέλεξε να το πάρει πάνω του και να κάνει το βήμα για την επανασύνδεση με τον Άρη.

Που τελικά κατέληξε σε ανανέωση του συμβολαίου του (με ποσό που οριακά ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ ετησίως), κουβέντα…

Ο «Φέτφα» ήρθε στον Άρη στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Τις επόμενες ημέρες στην Ολλανδία και να ενσωματωθεί και αυτός στην προετοιμασία της ομάδας.

Άρης και Φετφατζίδης θα συνεχίσουν την συνεργασία τους για ακόμα δύο χρόνια και λογικά οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα προχωρήσουν άμεσα σε άλλη μεταγραφική κίνηση στα εξτρέμ.

Follow Sportime_media
Follow sportime.gr

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΑΡΗΣ Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα