Sportime

ΕΡΤ: Τέλος όσοι κατέβουν υποψήφιοι στις εκλογές

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Με τις Εθνικές εκλογές στην Ελλάδα να πλησιάζουν, η ΕΡΤ ειδοποίησε όλους τους υποψήφιους βουλευτές ότι βγαίνουν «εκτός».
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με τις εκλογές να πλησιάζουν η ΕΡΤ είναι αυτή που έδωσε το σήμα για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου με την κίνησή της να ειδοποιήσει όλους τους υποψήφιους βουλευτές ότι βγαίνουν «εκτός».

Η κρατική τηλεόραση ειδοποίησε τους εργαζομένους της ότι αν σκοπεύουν να είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές οφείλουν να το δηλώσουν. Στη συνέχεια πρέπει να αποχωρήσουν από τα καθήκοντά τους ιδιαίτερα όσοι από αυτούς βγαίνουν στον «αέρα» είτε του ραδιοφώνου είτε της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, το «απαγορευτικό» που δόθηκε στους εργαζομένους θα ισχύσει σύντομα με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου παρότι ακόμη δεν υπάρχει επίσημη προκήρυξη των εκλογών. Η ΕΡΤ θέλει έτσι με αυτόν τον τρόπο να διασφαλίσει την ακεραιότητά της έτσι ώστε να μην χρησιμοποιηθεί ο «αέρας» της για τις προεκλογικές καμπάνιες.

Προς το παρόν η μοναδική που έχει δηλώσει την πρόθεσή της να κατέβει υποψήφια είναι η Άρια Αγάτσα η οποία θα ακολουθήσει τις εντολές της διοίκησης και θα εκφωνήσει για τελευταία φορά τις αθλητικές ειδήσεις μία από τις επόμενες ημέρες.

Πηγή mediatime.gr

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime Media

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα