Sportime

Προκλητική στη Λέσβο - Σύζυγος αξιωματούχου κάνει βόλτα με υπηρεσιακό όχημα χωρίς πινακίδες

Σύμφωνα με δημοσίευμα η σύζυγος του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου χρησιμοποιεί υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Λέσβο: Σύμφωνα με δημοσίευμα σύζυγος του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη χρησιμοποιεί υπηρεσιακό αμάξι για τις βολτίτσες της.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Οπως αναφέρει το κανάλι zougla.gr, στο TikTok, «...η σύζυγος του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, Δήμητρα, χρησιμοποιεί υπηρεσιακό αυτοκίνητο και τους οδηγούς της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για τις βολτες, αλλά και τα ψώνια της στη Λέσβο».

Πάντα όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα «...έχουν υπάρξει επανειλημμένα καταγγελίες για τις «εξορμήσεις» της κας Μουτζούρη με υπηρεσιακό όχημα, όμως αυτή τη φορά υπάρχει και συνοδευτικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται να επιβιβάζεται σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Περιφέρειας, το οποίο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και κινούνταν μάλιστα προκλητικά στον κεντρικότερο δρόμο της Λέσβου, που είναι η Προκυμαία Μυτιλήνης».

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime Κοινωνία

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα