Η Γένοβα έχει σειρά!
Και τώρα η Γένοβα! Ο Ολυμπιακός που είχε ξεμπερδέψει από νωρίς τόσο με την πρόκρισή του στο Final 8, όσο και με την πρώτη θέση στον όμιλο του Champions League, νίκησε την Μπαρσελονέτα 14-10 στον τελευταίο του αγώνα στο γκρουπ του.
Οι Πειραιώτες στη φάση των ομίλων είχαν 12 νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, που θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Σπαντάου, «καθάρισε» το ματς με τους Καταλανούς στο τρίτο οκτάλεπτο.
Tα οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 5-3, 3-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1,Νικολαΐδης 2, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 2, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος
MΠΑΡΣΕΛΟΝΕΤΑ: Πινέδο, Φαμέρα 2, Γρανάδος 1, Μουνιάριθ 3, Βρλιτς, Λαρούμπε, Πολ Γκαρθία, Φερνάντεθ 1, Ταχούλ 2, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπάστος, Λινάρες
