Sportime

Τσιτσιπάς: Με το... δεξί στο Citi Open

Εξαιρετική εκκίνηση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Citi Open

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Τσιτσιπάς: Με το... δεξί στο Citi Open
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με εξαιρετικό τρόπο άρχισε την πορεία του στο Citi Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που επικράτησε με 2-0 σετ του Τόμι Πολ.

Ο Έλληνας τενίστας, δεν βρέθηκε και στην καλύτερη του μέρα, ωστόσο κατάφερε να κάνει τη διαφορά και τελικώς να επικρατήσει με 6-3 στο πρώτο και 7-5 στο δεύτερο σετ.

Έτσι πήρε την πρόκριση για τους «16» κορυφαίους του τουρνουά, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Τζόρνταν Τόμπσον (Αυστραλία) και Ζαν Λενάρτ Στρουφ (Γερμανία).

Ο Τσιτσιπάς, πήρε αρκετά εύκολα το πρώτο σετ, ωστόσο στο δεύτερο βρέθηκε να χάνει με 5-3, κάτι που τον έκανε να ξυπνήσει.

Το πάλεψε λοιπόν με όλες του τις δυνάμεις και κάνοντας ένα εκπληκτικό σερί με 4-0 πήρε τελικά και το δεύτερο σετ και μαζί και τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του 21χρονου μετά το Wimbledon, δηλαδή περίπου εδώ και ενάμιση μήνα, κάτι που δικαιολογεί απόλυτα το να είναι λίγο... σκουριασμένος.

Vamos Stefanos 💪

Top-seeded @StefTsitsipas gets past Tommy Paul 6-3 7-5 to reach the third round at @CitiOpen.#CO19pic.twitter.com/UgqzGv7gEy

— Tennis TV (@TennisTV) August 1, 2019

. @StefTsitsipas fights off Tommy Paul to move on to the next round. #CO19pic.twitter.com/lnRwaucSoI

— Citi Open (@CitiOpen) August 1, 2019

Next up on Stadium 👀#CitiOpenpic.twitter.com/mK1gSZTwnO

— ATP Tour (@ATP_Tour) July 31, 2019

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα