Sportime

Μαρινάκης: «Σπουδαία ημέρα!»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τα δύο τμήματα βόλεϊ, Ανδρών και Γυναικών, που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους διπλούς τελικούς του Challenge Cup

Παναγιώτης Γκαραγκάνης 1 λεπτά ανάγνωσης
Μαρινάκης: «Σπουδαία ημέρα!»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Δεν έχουν πολλοί σύλλογοι παγκοσμίως την ικανότητα και την τιμή να προκρίνονται την ίδια ημέρα σε δύο τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Τετάρτη (21/3) είναι μία σπουδαία ημέρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς οι Ανδρες και οι Γυναίκες στο βόλεϊ εξασφάλισαν την πρόκριση στους διπλούς τελικούς του Champions League, που θα διεξαχθούν στις 4 και 11 Απριλίου. Την ίδια ημέρα, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει δύο ευρωπαϊκά τρόπαια! Απίστευτο και όμως αληθινό.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μοίρασε συγχαρητήρια στα δύο τμήματα. Η επίσημη δήλωσή του αναφέρει: «Σήμερα είναι μία σπουδαία ημέρα για την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας με την πρόκριση της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στους ευρωπαϊκούς τελικούς! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ποδόσφαιρο Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα