Sportime

Θεσσαλονίκη: Τμήμα μπαλκονιού κατέρρευσε σε παλιό κτίριο – από τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες

Αποκόλληση μπαλκονιού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Πρόβλημα σε παλιό κτίριο στη Θεσσαλονίκη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στιγμές αναστάτωσης έζησαν κάτοικοι και καταστηματάρχες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν τμήμα μπαλκονιού πρώτου ορόφου αποκολλήθηκε από παλιό κτίριο στην οδό Μπαλάνου 33. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Τα κομμάτια από το μπετόν έπεσαν στο πεζοδρόμιο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε τζαμαρία κοντινού καταστήματος. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι ακούστηκε ένας δυνατός κρότος, σαν «μπαμ», που έκανε πολλούς να βγουν από τα γύρω μαγαζιά για να δουν τι είχε συμβεί.

Το περιστατικό επαναφέρει τη συζήτηση για την κατάσταση των παλιών κτιρίων στα μεγάλα αστικά κέντρα. Τα μπαλκόνια είναι από τα πιο εκτεθειμένα σημεία μιας κατασκευής, καθώς δέχονται συνεχώς υγρασία, θερμοκρασιακές αλλαγές και φθορά που με τα χρόνια μπορεί να επηρεάσει το σκυρόδεμα και τον οπλισμό.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει προανάκριση για τις συνθήκες του περιστατικού. Το ευτύχημα είναι ότι η αποκόλληση έγινε σε ώρα που δεν περνούσε κάποιος πεζός από το σημείο.

Επίσης σε κατηγορίες: Κοινωνία

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα