Sportime

Ολυμπιακός: Ο Γκονσάλες έφερε το Μεξικό στον Πειραιά

Μεξικανικό ρεπορτάζ έφτασε στον Πειραιά για τον Αρμάντο Γκονσάλες και πριν από τον Ολυμπιακό έκανε στάση στην ελληνική κουζίνα.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Εικαστικό με τον Γκονζάλες να... τρώει ελληνικα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Αρμάντο Γκονσάλες έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στο Μεξικό με το ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό και πλέον οι συμπατριώτες του ταξιδεύουν μέχρι τον Πειραιά για να καταγράψουν από κοντά τη νέα του ζωή στην Ελλάδα.

Μεξικανικό ρεπορτάζ έκανε στάση στην περιοχή του Πειραιά πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, παρουσιάζοντας μάλιστα και την ελληνική γαστρονομία. Η αφορμή όμως είναι ξεκάθαρα ποδοσφαιρική και ακούει στο όνομα «La Hormiga».

Ο Γκονσάλες αναζητά το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα έχοντας ήδη δείξει τις εκτελεστικές του δυνατότητες. Το ενδιαφέρον από την πατρίδα του μεγαλώνει μαζί με τις εμφανίσεις του και κάθε παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» αποκτά πλέον διαφορετική προβολή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η αναμέτρηση έχει μάλιστα διπλό ενδιαφέρον. Ο «Hormiga» κυνηγά το πρώτο του γκολ στη λίγκα και ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πριν από όλα αυτά όμως οι Μεξικανοί έπρεπε να γνωρίσουν και τον Πειραιά και φυσικά να δοκιμάσουν την ελληνική κουζίνα.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα