Sportime

Προπόνηση για τους «κομμένους»

Το απόγευμα της Τρίτης (26/6), οι ποδοσφαιριστές, που δεν υπολογίζονται, προπονήθηκαν στο Ρέντη.

Παναγιώτης Γκαραγκάνης 1 λεπτά ανάγνωσης
Προπόνηση για τους «κομμένους»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, αλλά οι παίκτες, που δεν υπολογίζονται τη νέα σεζόν, άρχισαν προπονήσεις στο Ρέντη.

Το απόγευμα της Τρίτης (26/6), οι «κομμένοι» βρέθηκαν στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και άρχισαν τη δουλειά υπό την επίβλεψη του Βασίλη Βούζα. Όλοι ήταν εκεί, εκτός από τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος έχει άδεια. Ο Καζίμ Λάτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αζαξιό για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Οι «κομμένοι», λοιπόν, που βρέθηκαν στο Ρέντη, είναι οι: Παναγιώτης Ταχτσίδης, Βάντις Οτζίτζα Οφόε, Μανώλης Σιώπης, Αντρέ Μαρτίνς, Ιγκόρ Σίλβα, Τάσος Καραμάνος, Νικολάς Μαρτίνες, Δημήτρης Γούτας, Άρντιτ Τόλι, Γιώργος Ξύδας. Σε αυτούς προστέθηκαν οι Σεμπά, Σίλβιο Προτό και Γιαγιά Μπανανά, οι οποίοι σύντομα θα πάρουν μεταγραφή σε ομάδες του εξωτερικού.

Από το πρωί της Τετάρτης (27/6) μέχρι το πρωί του Σαββάτου (30/6), αυτό το γκρουπ των ποδοσφαιριστών θα προπονείται στις 08:30, ενώ την Κυριακή (1/7) αναμένεται να έχει ρεπό. Ο Ολυμπιακός θέλει να απεμπλακεί από αυτά τα συμβόλαια, αλλά οι περισσότερες περιπτώσεις είναι δύσκολες και χρονοβόρες.

http://www.sportime.gr/olimpiakos/83149/ypo-tin-epivlepsi-toy-voyza-oi-kommenoi/

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα