Τετάρτη 1 Ιουλίου 2026
Sportime

AEK: Ο Λαμέλα το σκέφτεται!

Η Ρίβερ Πλέιτ μπορεί να δελεάσει τον Έρικ Λαμέλα και ο Αργεντίνος θα το σκεφτόταν.

Νίκος Μαρκάτος 2 λεπτά ανάγνωσης
Μετά τα 1,5 εκ. ευρώ που πήρε ο Λαμέλα για να λύσει το συμβόλαιο του, η ΑΕΚ θα (αναγκαστεί να) χρυσοπληρώσει και τον Μαρσιάλ για να τον ξεφορτωθεί!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Ρίβερ Πλέιτ καλεί τον Έρικ Λαμέλα και ο Αργεντίνος της ΑΕΚδεν «καίει» το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Για τους ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή, οι μεγάλες ομάδες της χώρας τους αποτελούν κάτι ξεχωριστό. Ο Έρικ Λαμέλα είναι παιδί της Ρίβερ. Εκεί μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη και τη Ρόμα τότε.

Τώρα μετά από μία δεκαετία περίπου, η Ρίβερ φέρεται να τον καλεί πίσω και ο Λαμέλα είναι ίσως η πρώτη φορά που το σκέφτεται τόσο σοβαρά. Είναι αλήθεια ότι δεν θα είναι εύκολο. Έχει ένα ισχυρό συμβόλαιο με την ΑΕΚ, περνάει καλά στην Αθήνα, όμως η Ρίβερ Πλέιτ είναι η μοναδική ομάδα ίσως που τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να τον δελεάσει. Ουσιαστικά το έχει εκφράσει και σε δικούς του ανθρώπους ότι θα το σκεφτόταν σοβαρά.

Ειδικά στην περίπτωση που η ΑΕΚ τα έβρισκε με τη Ρίβερ και τον έφερναν προ τετελεσμένων. Το πρώτο όμως στις περιπτώσεις αυτές είναι η επιθυμία του παίκτη. Αν ο Λαμέλα θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή και το δείξει στη διοίκηση της ΑΕΚ, τότε πιθανώς η επιθυμία του θα γίνει πράξη.

Η Ρίβερ έχει αρκετά δυνατό πορτοφόλι και αρέσκεται σε τέτοιου είδους κινήσεις. Αντίθετα με τον Λαμέλα, όπως έχουμε επισημάνει, ο Περέιρα δεν θα ήθελε ακόμη να μπει στη διαδικασία του δικού του επαναπατρισμού παρά τις σειρήνες.

ΔΩΡΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League ΑΕΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα