Sportime

ΠΑΟΚ: Πήρε το ΣΕΔΥ και έδειξε γιατί φέτος αλλάζει επίπεδο

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον τίτλο με χαρακτήρα και βάθος.

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΟΚ και η νέα σεζόν στην υδατοσφαίριση
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο ΠΑΟΚ πήρε το 19ο τουρνουά ΣΕΔΥ και το 13-12 απέναντι στον Εθνικό είχε περισσότερη αξία από ένα απλό τρόπαιο προετοιμασίας. Ήταν ματς που στράβωσε, γύρισε και τελικά κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό.

Η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε 3-1. Ο Εθνικός όμως αντέδρασε, πήρε το δεύτερο οκτάλεπτο 5-4 και έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο τέλος της τρίτης περιόδου, 10-10. Εκεί ο τελικός έγινε καθαρά παιχνίδι νεύρων.

Ο ΠΑΟΚ δεν λύγισε. Κράτησε την τελευταία περίοδο στο 3-2 και ο Μαρίν Ντέλιτς πέτυχε το 13-12 στα 69 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ είχε οκτώ διαφορετικούς σκόρερ. Ο Μπιτσάκος έβαλε τρία, Ντέλιτς, Κολόμβος και Λυκούδης από δύο, ενώ συνολικά η επίθεση δεν έμεινε κολλημένη σε έναν παίκτη.

Στο τουρνουά είχε ήδη δείξει ότι μπορεί να σκοράρει πολύ, βάζοντας 21 γκολ στο Παλαιό Φάληρο. Στον τελικό έδειξε και κάτι πιο χρήσιμο: ότι μπορεί να πάρει παιχνίδι που πάει στην τελευταία κατοχή.

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα