Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Παντελίδης: «Έχουμε χάσει κάθε σημείο αναφοράς»

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Παντελίδης: «Έχουμε χάσει κάθε σημείο αναφοράς»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Απογοητευτικός ήταν στη Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος. Ο Σάββας Παντελίδης στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν έχει πια η ομάδα του σημείο αναφοράς.

Χάθηκε η καλή αμυντική λειτουργία, ενώ σε αυτό το παιχνίδι δεν υπήρχε τίποτα που να μπορεί κανείς να κρατήσει ως θετικό. Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει η δεύτερη διαδοχική ήττα που αφήνει τους Περιστεριώτες εκτός εξάδας.

Αρχικά ο Παντελίδης είπε: «Ήταν ένα πολύ κακό ματς για εμάς. Δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που παίξαμε ή τον αντίπαλο, αλλά έχει να κάνει με την θέληση και αυτό έκρινε το ματς. Ο αντίπαλος κέρδισε τις περισσότερες μπάλες και τον οδήγησε σε μία δίκαιη νίκη».

Για την εικόνα του Ατρόμητου στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σχολίασε: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε χάσει κάθε σημείο αναφοράς για την ομάδα, έχουμε χάσει και την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα