Sportime

Βέροια: Ανατινάχτηκε κινητό στο χέρι 24χρονης

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Βέροια: Ανατινάχτηκε κινητό στο χέρι 24χρονης
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Κινητό ανατινάχτηκε στο χέρι 24χρονης στην Βέροια κατά τη διάρκεια κλήσης και έπιασε φωτιά.

Η κοπέλα φώναξε βοήθεια και με τη συνδρομή του πατέρα της και μίας γειτόνισσας έσβησε η φωτιά που είχε πιάσει στο σπίτι εξαιτίας του κινητού.

Η 24χρονη Ανδριάνα Αμανατίδου περιέγραψε το περιστατικό στον Ant1 τονίζοντας πως ευτυχώς δεν υπήρχε τραυματισμός της «ούτε στο πρόσωπο ούτε στα χέρια». Όπως είπε «χάρη στα αντανακλαστικά μου σώθηκα».

Η κα Αμανατίδου σημείωσε πως είχε ήδη πάρει τρία τηλέφωνα και περίμενε να την πάρουν πίσω, όταν όμως το κινητό της χτύπησε και πήγε να το σηκώσει η οθόνη ήταν μαύρη και όταν πάτησε το πλαϊνό κουμπί, αυτό εξερράγη στα χέρια της. Μάλιστα η συσκευή άρχισε να βγάζει καπνούς και έπιασε φωτιά.

Όπως είπε η εταιρεία ζήτησε το κινητό της για να της κάνει αντικατάσταση, αλλά η ίδια αποφάσισε να κινηθεί νομικά αφού αν ήταν κάποιο παιδί στην θέση της θα μπορούσε τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα