Sportime

Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για σιωπηλή..βόμβα - Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ

Η βόμβα δεν...υπήρχε

Sportime Team 1 λεπτό ανάγνωσης
Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για σιωπηλή..βόμβα - Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού εντόπισαν οι αρχές στην Ευελπίδων,τα οποία προέρχονται από βόμβα…που η αστυνομία δεν γνώριζε την ύπαρξή της.

Όπως γνωστοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ, ομάδα αντιεξουσιαστών ανέλαβε την ευθύνη για έκρηξη βόμβας στην Ευελπίδων το πρωί του Σαββάτου, κάτι όμως που η ΕΛ.ΑΣ. διέψευσε.

Πιο συγκεκριμένα την ευθύνη για την έκρηξη ανέλαβε η οργάνωση «Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου, Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο», αναφέροντας πως για την κατασκευή της βόμβας χρησιμοποιήθηκε μισό κιλό μπαρούτι και ο μηχανισμός ήταν ωρολογιακός.

Σύμφωνα ωστόσο με τις αρχές, δεν υπήρξε καμία αναφορά για έκρηξη ξημερώματα του Σαββάτου, όπως αναφέρει στην προκήρυξή της η οργάνωση, αλλά και κανείς δεν ανέφερε ζημιές από την υποτιθέμενη έκρηξη

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα