Sportime

Επιστρέφονται οι πινακίδες οχημάτων ενόψει Πάσχα

Εξαιρούνται πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Επιστρέφονται οι πινακίδες οχημάτων ενόψει Πάσχα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τη Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει η επιστροφή των πινακίδων των οχημάτων από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, ενόψει εορταστικής περιόδου και προκειμένου οι οδηγοί να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους.

Να σημειωθεί πως εξαίρεση αποτελούν οι πινακίδες οχημάτων, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑΜΕΑ)

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να παραλάβουν τις πινακίδες πρέπει να προσκομίσουν άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (Αγ. Κωνσταντίνου 1ος όροφος), από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5.30 το απόγευμα.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα