Sportime

Πάτρα: Κατέσχεσαν άμαξα και άλογα - Μπλόκο σε γλέντι με 1.000 καλεσμένους!

Γεωργία Τσιαρλή 1 λεπτά ανάγνωσης
Πάτρα: Κατέσχεσαν άμαξα και άλογα - Μπλόκο σε γλέντι με 1.000 καλεσμένους!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μια άμαξα αλλά και τα άλογα τα οποία προορίζονταν για να μεταφέρουν ένα νεόνυμφο ζευγάρι στην εκκλησία να παντρευτεί κατασχέθηκαν από την αστυνομία της Πάτρας.

Ένα ζευγάρι από την Κάτω Αχαΐα στην Πάτρα επιχείρησε να αναβιώσει μία εντυπωσιακή γαμήλια τελετή το Σάββατο (5/9) αλλά λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο.

Η αστυνομία σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tempo24.news, κατέσχεσε το βράδυ της Παρασκευής (4/9) μια άμαξα με τα άλογα της, προκειμένου να αποτρέψει το γαμήλιο γλέντι που θα ακολουθούσε μετά το μυστήριο, στο οποίο θα βρίσκονταν περίπου 1.000 καλεσμένοι.

Η εξέλιξη αυτή κινητοποίησε τις Αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα, με στόχο την τήρηση των μέτρων που έχουν ληφθεί για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεωργία Τσιαρλή

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα