Sportime
Άποψη

O Τσιστιακόφ φέρνει Βέρνμπλουμ

Agent Greek
O Τσιστιακόφ φέρνει Βέρνμπλουμ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Γνωστός και μη εξαιρετέος. Γκέρμαν Τσιτσιακόφ. Πέρασε από τον ΠΑΟΚ και διατηρεί ακόμα εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη. Κατ’ επέκταση και με τον ίδιο τον σύλλογο.

Ο Λιθουανός έχει δηλώσει επανειλημμένα πως είναι και παραμένει υπηρέτης του ΠΑΟΚ, κι ας μην έχει καθημερινή ενασχόληση πλέον –όπως πριν από μία τετραετία. Αυτός ήταν πέρυσι που συνέβαλλε καθοριστικά στην απόκτηση του Σαμπράνο. Ασχέτως αν η μεταγραφή του Περουβιανού δεν βγήκε. Το να έρθει στα μέρη μας δεν ήταν εύκολο.

Τις ίδιες δυσκολίες είναι που συναντά ο Δικέφαλος του Βορρά και για την υπόθεση Βέρνμπλουμ. Ο ΠΑΟΚ θέλει σαν τρελός τον Σουηδό μέσο και ο Τσιατσιακόφ είναι ο άνθρωπος που μπορεί να… ξεκλειδώσει την απόκτησή του.

Ο άνθρωπος-«κλειδί» για Πούκι

Άλλες απόψεις

Όλες

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατες απόψεις

Περισσότερα από Agent Greek

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα