Sportime

Αλμυρός Βόλου: «Είναι δολοφόνοι» (vid)

Αποκάλυψη που σοκάρει...

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Αλμυρός Βόλου: «Είναι δολοφόνοι» (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αλμυρός Βόλου: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 14χρονου κοριτσιού σε λούνα παρκ.

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία που συνέβη στον Αλμυρό Βόλου. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντo ελάχιστα λεπτά μετά την πτώση του 14χρονου κοριτσιού, το οποίο έχασε τη ζωή του.

Την ίδια ώρα, σοκάρει η είδηση ότι η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ είχε κατηγορηθεί για παρόμοιο ατύχημα στη Χαλκίδα, το 2009. Τότε, είχε τραυματιστεί ένα 9χρονο κορίτσι.

«Είναι δολοφόνοι» λέει η μητέρα της τότε 9χρονης, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα