Sportime

Καστοριά - κορονοϊός: Ζητούν να μπει σε καραντίνα ο νομός! (vid)

Καστοριά - κορονοϊός: Να μπει σε καραντίνα ο νομός Καστοριάς μετά τον θάνατο του 53χρονου ζητά ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Καστοριά - κορονοϊός: Ζητούν να μπει σε καραντίνα ο νομός! (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Καστοριά - Κορονοϊός: Να μπει σε καραντίνα ο νομός Καστοριάς μετά τον θάνατο του 53χρονου την Κυριακή (15/3), ζητά ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος.

O άτυχος άνδρας ήταν από την Κοζάνη και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς ο κορονοϊός προκάλεσε πολύ γρήγορα επιπλοκές στο συγκεκριμένο περιστατικό και ο άνθρωπος δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και φέρεται να αντιμετώπιζε υποκείμενη νόσο.

Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του STAR και είπε:

«Επτά από τα δεκατέσσερα κρούσματα είναι στο νοσοκομείο Καστοριάς και οι δυο θάνατοι. Δηλαδή το 50% πανελλαδικά είναι στην Καστοριά. Ήρθε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νοσοκομείο και με τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την κυρία Μαλτέζου, οι 14 μέρες που ήταν η καραντίνα έγιναν 7! Εμείς ζητάμε την κήρυξη του νομού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα